PROJECTES
JA HO TENIM GAIREBÉ TOT APUNT PER MARXAR A BARCELONA! 

Ja fa uns quants dies que els alumnes de cicle superior estem treballant de valent en  el projecte del camp d'aprenentatge de Barcelona!

La setmana passada, cada grup va poder exposar a la resta d'alumnes del cicle el seu treball i informar de la gran tasca que han realitzat aquestes últimes setmanes. 

Cada cop queda menys per marxar i gràcies al treball de tots els grups , ja sabem més coses de on anem i com. Coneixem l'alberg i les seves normes, hem après moltíssim sobre alimentació saludable i dietes i finalment hem esbrinat amb quin transport ens mourem i perquè. 


Us deixem algunes imatges dels grups exposant la seva tasca:

Els grups de L'ALBERG ens va presentar les característiques i normatives general de l'alberg on estarem a Barcelona. Ens van explicar el tema de les habitacions , de què disposarem un cop siguem allà i ens van fer una mica de planificació del què necessitarem per l'estada. 

Els grups de TRANSPORT ens van presentar horaris de sortida i tornada amb l'autocar, el recorregut que seguirem fins arribar a Barcelona, ens van presentar els transports que utilitzarem un cop allà i ens van exposar els grups de treball al camp d'aprenentatge. 
Finalment, els grups d'ALIMENTACIÓ ens va parlar de les dietes que existeixen i de les principals característiques d'aquestes. A més, ens van proposar un menú d'allò més saludable per dur a terme els dies que estarem a l'alberg. 


ARA JA SÍ QUE SÍ!  COMENÇA EL COMPTE ENRERE...TOTS ELS CAMINS PORTEN A ROMA, PERÒ....COM?!El grup de transport del projecte del camp d'Aprenentatge a Barcelona estan a punt d'acabar el seu projecte!

Després de molts dies de feina, de recerca , investigació i també de bons moments, han aconseguit trobar resposta a les preguntes que es van fer a l'inici del  projecte!
Cada cop falta menys per marxar i ja hi han nervis! Ara només ens falta acabar petits detalls  i  preparar l'explicació als altres companys de 5è i 6è! 

Us deixem algunes imatges del nostre treball:  


PROJECTE DE LES COLÒNIES A BARCELONA!

Ja fa uns dies que estem treballant el projecte del camp d'aprenentatge on anirem al desembre. Estem treballant en tres grups diferents per pensar i preparar tot el que necessitem per anar de colònies. Per guiar el nostre treball, cada grup ha elaborat un mapa conceptual on anotem les nostres preguntes i les respostes que anem trobant!

Un dels grups treballa el tema del transport : Com anar-hi, com ens podem moure per Barcelona i les diferències entre el trànsit que tenim a Sant Pere i el de la capital. Per preparar-ho, hem hagut de mirar molts mapes,preus, posar-nos en contacte amb la companyia d'autocars, i fer observacions al poble. Un altre grup hem estat treballant amb el tema de l'alberg. Molts de nosaltres no hem estat mai en un alberg i no sabíem com funcionava. A més, hem buscat informació de l'alberg on anirem, ja que molts no el coneixíem. També , hem hagut d'elaborar la llista de coses que ens hem d'endur per passar tres dies! Esperem no deixar-nos res...

El tercer grup, en canvi, hem estat treballant el tema de l'alimentació. Hem parlat dels menús que podríem fer a l'alberg, de les dietes que existeixen, del tema de les intoleràncies alimentaries (que sempre s'han de tenir en compte) i finalment de l'origen dels aliments.

 Ja ho veieu, estem molt enfeinats i engrescats! Ja queda poc per les colònies i ho hem de tenir tot enllestit! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada