dimecres, 13 de març del 2019

EL PROJECTE SEGUEIX ENDAVANT!Els alumnes de cicle superior seguim treballant en el nostre projecte dedicat a l'apadrinament de llengües indígenes!

El primer pas, després de la documentació inicial per escollir una llengua del continent asiàtic, va estar elaborar una disfressa relacionada amb la vestimenta típica dels parlants de cada una de les llengües treballades.

 Per carnestoltes vam complir el nostre objectiu, convertir-nos en autèntics parlants de llengües indígenes! Cada grup va elaborar-se la disfressa , tenint en compte les característiques culturals dels parlants de cada una de les llengües treballades. A partir d'ara, el nostre projecte es centra en donar a conèixer la llengua, les seves característiques, la seva història, el país del qual prové, els parlants. Per aquesta raó, portem uns dies investigant i indagant en el continent asiàtic obtenint molta informació! Amb tota la informació obtinguda arribarem a la fi de la nostra tasca, informar-vos a tots de les llengües indígenes que hem treballat, donant-les a conèixer i posant el nostre granet de sorra per tal d'evitar la seva extinció! 

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada