dimecres, 12 de febrer del 2020

ENS PREPAREM PER UNA CASTANYADA DE CINE

Quan vam saber que el tema dels 125 anys de la primera projecció pública d'una pel·lícula seria l'eix temàtic de tot el curs, vam preparar una nit a l'escola per explicar-ho a la comunitat de mitjans.  Cada grup es va encarregar d'una feina, dos grups es van encarregar de enviar correus electrònics i una circular a les famílies i a l'ajuntament per organitzar el dinar, els altres van tenir la feina d'organitzar com dormir i uns altres de l'esmorzar.

Al matí, un grup es va llevar abans que els altres per preparar l'esmorzar.

Seguidament cada comunitat va fer un recorregut a peu diferent adaptat a l'edat. Els més grans van fer el recorregut més llarg, els mitjans en van fer un de més curt i els petits de l'escola van fer-ne un de més petit que els mitjans.

El dinar el va fer una persona de l'ajuntament i la van ajudar pares i mares voluntaris. Cada nen es va portar un "tupper", un got, un tovalló i coberts, per tal de ser respectuosos amb el planeta.


Finalment, després de dinar tots els nens vam jugar lliurement per la zona d'acampada, vam tenir molts espais. On hi havia més gent era al turó, però també hi havia molta gent a les esplanades.
Per acabar vam celebrar la Castanyada fent una rotllana per classes per menjar-nos les castanyes.

Ens va agradar molt preparar i fer la Castanyada, i us convidem a tots a venir l'any que ve!

Wenceslau i AdriàCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada