ESTRATÈGIES DE LLENGUA

El dia 31 d'octubre vam celebrar la Castanyada ! Tot i que la pluja no ens va deixar sortir de l'escola, tots vam poder gaudir d'una tarda fantàstica juntament amb companys, mestres i famílies que ens van voler acompanyar. 

Els alumnes de cicle superior vam preparar estacions de tardor a diferents espais de l'escola on explicàvem històries, contes i poemes relacionats amb el tema de la tardor i de la Castanyada. La resta d'alumnes de l'escola,  juntament amb mestres i famíles, van poder gaudir dels diferents espais i escoltar el què havíem preparat! 

Al final de la tarda vam poder menjar castanyes, cantar i ballar! 

Esperem que us agradés i us ho passéssiu molt bé! 

Us deixem algunes imatges de les estacions de tardor: 

Alumnes de 5è i 6è explicant històries de tardor.

Alumnes de 6è explicant poemes de tardor. 


Alumnes de 5è i 6è de l'espai de històries de tardor.


Alumnes de 5è de contes tradicionals.Grups d' alumnes de 6è explicant contes tradicionals. TREBALLEM ESTRATÈGIES DE LLENGUA

Els alumnes de 6è hem iniciat el treball de llengua a l'aula i hem descobert el treball de l'ortografia a parir del gran dictat. Aquest treball consta de 3 passos :

En primer lloc agafem 5 paraules que hem escrit malament o que tenen faltes ortogràfiques i amb l'ajuda del diccionari, les escrivim correctament en una graella.
Aquestes paraules són les que observarem i estudiarem durant la setmana. A l'aula, la setmana següent , realitzem el joc del gran dictat amb els companys. Per simular el famós joc, a lliure circulació hem creat ulleres per lletrejar les paraules a l'aula sense espiar!! 

Mireu, semblem concursants de debò! 
 
 Per altra banda, aquests dies a estratègies de llengua també estem treballant les tipologies de textos  (poesia i conte) a partir de la temàtica de la tardor. Encara no us podem dir què estem preparant però us deixem algunes pistes...
Aviat us podrem donar més informació! 
Fins una altra! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada