dilluns, 15 d’octubre del 2018

Projecte de Cicle Superior



PROJECTE DE LES COLÒNIES A BARCELONA!

Ja fa uns dies que estem treballant el projecte del camp d'aprenentatge on anirem al desembre. Estem treballant en tres grups diferents per pensar i preparar tot el que necessitem per anar de colònies. Per guiar el nostre treball, cada grup ha elaborat un mapa conceptual on anotem les nostres preguntes i les respostes que anem trobant!

Un dels grups treballa el tema del transport : Com anar-hi, com ens podem moure per Barcelona i les diferències entre el trànsit que tenim a Sant Pere i el de la capital. Per preparar-ho, hem hagut de mirar molts mapes,preus, posar-nos en contacte amb la companyia d'autocars, i fer observacions al poble. 



Un altre grup hem estat treballant amb el tema de l'alberg. Molts de nosaltres no hem estat mai en un alberg i no sabíem com funcionava. A més, hem buscat informació de l'alberg on anirem, ja que molts no el coneixíem. També , hem hagut d'elaborar la llista de coses que ens hem d'endur per passar tres dies! Esperem no deixar-nos res...





El tercer grup, en canvi, hem estat treballant el tema de l'alimentació. Hem parlat dels menús que podríem fer a l'alberg, de les dietes que existeixen, del tema de les intoleràncies alimentaries (que sempre s'han de tenir en compte) i finalment de l'origen dels aliments.



 Ja ho veieu, estem molt enfeinats i engrescats! Ja queda poc per les colònies i ho hem de tenir tot enllestit! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada