dilluns, 12 de novembre del 2018

FI DEL PROJECTE



JA HO TENIM GAIREBÉ TOT APUNT PER MARXAR A BARCELONA! 

Ja fa uns quants dies que els alumnes de cicle superior estem treballant de valent en  el projecte del camp d'aprenentatge de Barcelona!

La setmana passada, cada grup va poder exposar a la resta d'alumnes del cicle el seu treball i informar de la gran tasca que han realitzat aquestes últimes setmanes. 

Cada cop queda menys per marxar i gràcies al treball de tots els grups , ja sabem més coses de on anem i com. Coneixem l'alberg i les seves normes, hem après moltíssim sobre alimentació saludable i dietes i finalment hem esbrinat amb quin transport ens mourem i perquè. 


Us deixem algunes imatges dels grups exposant la seva tasca:

Els grups de L'ALBERG ens va presentar les característiques i normatives general de l'alberg on estarem a Barcelona. Ens van explicar el tema de les habitacions , de què disposarem un cop siguem allà i ens van fer una mica de planificació del què necessitarem per l'estada. 









Els grups de TRANSPORT ens van presentar horaris de sortida i tornada amb l'autocar, el recorregut que seguirem fins arribar a Barcelona, ens van presentar els transports que utilitzarem un cop allà i ens van exposar els grups de treball al camp d'aprenentatge. 












Finalment, els grups d'ALIMENTACIÓ ens va parlar de les dietes que existeixen i de les principals característiques d'aquestes. A més, ens van proposar un menú d'allò més saludable per dur a terme els dies que estarem a l'alberg. 









ARA JA SÍ QUE SÍ!  COMENÇA EL COMPTE ENRERE...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada