divendres, 18 de gener del 2019

MOMENTS DE LLIURE CIRCULACIÓ


TREBALL DE LLIURE CIRCULACIÓ 


Ja hem tornat amb les piles carregades després de les vacances de Nadal i hem iniciat noves propostes als diferents espais de lliure circulació. Com ha sabeu, en aquests espais, la comunitat de grans treballem de manera autònoma diverses propostes englobades en diferents espais:

- Espai de ciències: L'aula de 5è es converteix en un laboratori i és allà on podem investigar en propostes científiques, fer hipòtesis i  treure'n conclusions. Per un instant ens convertim en científics, fent experiments i observacions que ens permeten entendre, una mica més, el món que ens envolta. 



- Espai de matemàtiques: L'aula de 5è esdevé un espai farcit de propostes que ens permeten treballar amb nombres de diferents maneres: Amb jocs, sudokus, pissarres d'operacions...D'aquesta manera podem treballar les matemàtiques i el raonament, amb diferents instruments de treball. 



-Espai de llengua: L'aula de quart està plena de lletres! I és que allà hi trobem un munt de propostes que ens permeten treballar la llengua catalana, castellana i anglesa a partir de jocs, activitats interactives, propostes d'escriptura, racó de lectura de contes i moltes coses més que ens ajuden a llegir, escriure i comprendre cada cop millor!


-Espai d'art: És l'espai on investiguem amb l'art a partir de propostes divertidíssimes on, amb molta imaginació, ens convertim en pintors, escultors, dibuixants... 



- Passadís: I no us ho perdeu...El passadís també està replet de diferents propostes per aprendre! La caixa de llum, propostes musicals, jocs d'aprenentatge de diferents tipus, i fins i tot un espai de yoga! 


Aquí us deixem un enllaç amb més imatges dels espais de lliure circulació! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada