dissabte, 19 de gener del 2019

XERRADA DE LA INFERMERA A CICLE SUPERIOR

Des de finals de l'any passat els alumnes de cicle superior estem treballant el tema de la sang.
Els de cinquè ho fan estudiant i preparant unes maquetes sobre el funcionament del sistema circulatori, i els de 6è, col·laborant amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya, preparant una campanya de donació de sang que es durà a terme el matí del dia 27 de gener a Sant Pere de Torelló.
Aquest divendres al matí ens ha vingut a fer una xerrada  la infermera i mare de l'escola Anna Molas, per explicar-nos coses molt interessant sobre la sang, els grups sanguinis i sobretot, per conscienciar-nos de la importància de donar sang.
Ens ha proposat el repte d'aconseguir un donant per cada alumne de l'escola i així entre tots poder contribuïr en aquesta tasca tan important com és el fet de donar sang, tenint en compte que a Catalunya fan falta 1000 donacions diàries per poder tenir la sang suficient per a la gent que la necessita, que podem ser tots nosaltres.
Hem jugat a un joc sobre les compatibilitats dels grups sanguinis i fins i tot ens ha fet una extracció en directe! Tot plegat ha estat molt interessant i li agraïm molt la seva col·laboració!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada